Alternate Text Privatlivspolitik


1. Ejeroplysninger

Eglu IT ApS

Kjærgaardsvej 13

7451 Sunds

Telefon: (+45) 28 30 28 99

Email: stefan@egluit.dk


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Disse kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Klik på dette link og du kommer ind på en guide der viser hvordan du sletter eller blokerer for cookies.


4. Formål med cookies på vores website:

At gemme dine indstillinger.

At gøre brugen af websitet så god og brugervenlig som mulig.


5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender ikke cookies fra tredjeparter.


6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.